Grand Prix Perazzi 2017-let.mete/ trap

           Crnogorski strijelci srebrni na GP Perazzi

perazzi 2017 3

perazzi 2017 2

Na tradicionalnom Grand Prix Perazzi u Beogradu, u disciplini leteće mete-trap,ekipa sastavljena od crnogorskih reprezentativaca Nikole Markovica,Nikole Perisica i Iva Stanisica osvojila je drugo mjesto i time nastavila odlicne rezultate na ovom vaznom i velikom medjunarodnom takmicenju.Bolji od njih bili su samo Slovaci koji su u poje-dinacnom plasmanu ostvarili dva najbolja rezultata.
Proslogodisnji pobjednik Grand Prix-ja,Ivo Stanisic, ove godine je zaustavljen prije finala Nedostajao mu je samo jedan golub i malo sportske srece za finalno nadmetanje ,ali je rezultat od 112 goluba  bio ono sto je oodlucilo njegov jucerasnji plasman. Za finale je ovog puta bilo potrebno 113 meta što je naš strijelac propustio u 4-oj seriji takmičenja kada je zaostao za vodećima. Dobro 11.mjesto sa pogođenih 111 meta je ucinak Nikole Perisica ,dok se treci nas predstavnik,Nikola Marković, plasirao u sredinu tabele  sa 106 pogodaka.
Ovogodisnji GP Perazzi potvrdio je da ovo takmicenja prerasta regionalne okvire i da postaje vazan medjunarodni dogadjaj  koji pored strijealca iz zemalja regiona, ali i Slovacke, Ceske, Grcke,Modavije, postaje nezaobilazan i za strijelce iz Velike Britanije,Finske ,Turske pa cak i Brazila.
Nase najbolje trap strijelce narednog mjeseca ocekuje Evropsko Prvenstvo u Bakuu,do tada,imace prilike da unaprijede svoju formu i provjere je na Memorijalu M.Lopicic 17. i 18. juna.gp perazzi 2017

Objavljeno u Medjunarodni rezultati - trap, Obavjestenje. Stavi u favorite.