GP Budva / Reminder nova sezona!

                              Grand Prix  ” Budva 2019″(letece mete/trap) 

Medjunarodno takmicenje koje se krajem avgusta tradicionalno odrzava na strelistu Kosljun kod Budve,Grand Prix Budva,ove godine je zakazano za vikend  24. -25. avgust.
Takmicenje pocinje u 9 casova u subotu,dok je za petak,termin u periodu od 16 do 19 casova  rezervisan za zvanicni trening i zrijebanje startnih brojeva za oba dana takmicenja.
Za sve informacije,kontaktirajte organizatora na broj 069/ 910 109 ili putem maila skbudva@gmail.com.Delegat takmicenja je g-din Nikola Markovic.spisak strijelci GP Budva

     Poziv  klubovima da daju prijedloge za narednu takmicarsku sezonu

Obavjestavamo klubove da je rok za podnosenje prijedloga u vezi sa nastupajucom sezo-nom do 31.avgusta.Klubovi mogu dostaviti prijedloge i primjedbe o svim relevantim pitanjima, kao i prijedloge za Kalendar za 2019/20.Strucna Komisija ce s paznjom razmotriti sve pristigle sugestije kako bi naredna sezona bila pripremljena sto bolje i potpunije.Prijedlozi se dostavljaju na mail strelkom@t-com.me ili postom na adresu Saveza, ul 19.decembar br 19.
Podsjecamo da je neophodno da  klubovi dostave kancelariji Saveza potvrdu/rjesenje o preregistracji kod Ministarstva sporta ,ali i da do navedenog roka  dostave podatke za evidenciju strijelaca,trenera,sudija,delegata….Ovo je uslov da bi klubovi mogli otpoceti aktivnosti  u sezoni 2019/20.ciji je start  planiran za pocetak oktobra .

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.