Finale Kupa CG -let.mete /trap

  Finale Kupa Crne Gore-trap
Raicevic najbolji u Finalu,Stanisic u ukupnom poretku

finle kupa 3 finale kupa 2 finale kupa 1

Ivo Stanisic iz SKlm  Budva pobjednik je Kupa Crne Gore za 2017. godinu u disciplini leteće mete – Trap.Za titulu u Kupu bilo mu je dovoljno 4. mjesto na Finalu Kupa koje se proteklog vikenda održano u Budvi.  Stanisić je rutinskom partijom na ovom poslednjem takmičenju zadržao vođstvo iz prethodnih kola, te sa ukupno 340 poena trijumfovao ispred Boška Raičevića (SK Gams) sa 300 bodova i Dragana Mrkajića (SK Herceg Novi) koji je sakupio 240 bodova.
Nakon svega, može se konstatovati da je ovo Finale pa i cijela sezona bila jedna od najinteresantnijih poslednjih godina, jer su čak 4 strijelca (J.Marković 112, Mrkajić 111, Perišić 114, Stanisić 112),prije raspucavanja imala visoke rezultate i izglede da osvoje finale. Da bude zanimljivije, potrudio se Raicevic koji je iz prikrajka cekao sansu ,te odlicnom izvedbom u raspucavanju dosao do prvog mjesta,pobijedivsi danas odlicnog Mrkajica.U raspucavanju za treće mjesto Perisic je bio bolji od Stanisica, a petim i  sestim mjestom morali su se  zadovoljiti Markovici,Jovica i Nikola.Perisic se u ukupnom poretku pozicionirao kao cetvrti,J. Markovic kao peti i N.Markovic kao sesti .
Uslovi i organizacija takmicenja pogodovali su dobrim rezultatima i odlicnoj sportskoj predstavi koja je vidjena u Budvi.
Pocetkom narednog mjeseca na programu je vazno regionalno takmicenje,Grand Prix Perazzi koji se tradicionalno odrzava na beogradskom strelistu Kovilovo.Finale Kupa CG 2017 Rang-lista-Kup-CG-2017

Objavljeno u Domaci rezultati - trap, Obavjestenje. Stavi u favorite.