Elektronska sjednica IO SSCG

Elektronska sjednica IO SSCG-najbolji strijelci u 2018.g.

Na elektronskoj/telefonskoj sjednici IO odrzanoj danas,teme su bile izbor strijelaca u ovoj godini, dodela drugog dijela stipendija i naknadna verifikacija rekorda. IO je na prijedlog SK odlucio da su najbolji u ovoj godini:Jelena Pantovic(pistolj), Andjela Milickovic (puska)i Ivo Stanišić (trap),dok je najbolji mladi strijelac Miljan Devic. Specijalna priznanja bice uručena Dragoslavu Rackovicu, Zeljku Tomovicu, Nenadu Pericu i Bahriji Kujundzicu,a za doprinos razvoju sporta firmi Montenegro Defence Industry i Ministarstvu odbrane CG.
Stipendije ce biti podijeljene u istom iznosu kao i prva rata, svim stipendistima(A. Milickovic,J.Pantovic, N. Saranovic, G. Belosevic, J. Popovic, B. Dabetic, J. Markovic,M. Devic,M. Bozovic i N. Obradovic) po 300eura.
Odluke o stipendijama i priznanja najboljima u ovoj godini bice dodijeljeni na redovnoj skupstini SSCG, u cetvrtak 20.decembra, nakon završetka skupstinske rasprave po Dnevnom redu .
IO SSCG je naknadno verifikovao rekord za zene vaz. pistolj ekipno (Pantovic, Saranovic, Belosevic) – seniorke, od 1637 krugova ostvaren na turniru u Splitu.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.