Prijem u Streljačkom savezu

Svečani ispraćaj naših predstavnika na OI Tokio 2020

Predsjednik Streljačkog saveza, g-din Zoran Bošković, primio je u petak članove olimpijskog tima Crne Gore, strelkinju Jelenu Pantović i trenera Stanka Labana, i poželio im mnogo sreće na Igrama u Tokiju.

Predsjednik je izrazio uvjerenje da će naši članovi u timu Crne Gore bio dostojni predstavnici Saveza, streljačkog sporta ali i države. Istakao je da je odlazak na Igre pokazatelj dobrog rada unutar naše organizacije, kao i kontinuirane podrške koju strijelci imaju od Saveza.
“Srećan vam put u Japan, da se nam se dobro i zadovoljni vratite, da bez obzira na ostvareni rezultat date najbolje od sebe i pokažete da možemo i trebamo biti ponosni na vas ” kazao je Bošković tokom razgovora sa Labanom i Pantovićevom. Oni su  zahvalili Predsjedniku i Savezu na potpori i razumijevanju tokom cijelog olimpijskog izbornog procesa. Svečanom ispraćaju prisustvovao je i Generalni sekretar Saveza, g-din Savo Milašinović, koji je se pridružio  lijepim željama za uspjeh u ovom velikom sportskom poduhvatu.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.