Svecanost povodom Dana reprezentacija

Svecana akademija povodom ` Dana reprezentacija `odrzana u CNP-u
-prenosimo sa sajta Ministarstva sporta-

~Manifestacija “Dan reprezentacija” koja je počela 10.marta, Sajmom sporta na Trgu nezavisnosti, završena je sinoć Svečanom akademijom, u Crnogorskom narodnom pozorištu.
Pored Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i Premijera Duška Markovića, svečanosti je prisustvao veliki broj zvanica iz javnog života i iz svijeta sporta.
Glavna nagrada je pripala, reprezentativcu Stefanu Saviću, koju mu je uručio ministar sporta i mladih Nikola Janović.
– Velika je privilegija braniti i graditi sportom svoju zemlju. Ipak, uspjesi crnogorske re-prezentacije sui velika odgovornost za Vladu, za sve nas. Na nama je da ulažemo u sport, da učimo djecu kako da sportom urade mnogo i za sebe i za svoju domovinu – kazao je  Janović.
Predsjednik Vlade, Duško Marković, uručio je priznanja našim perspektivnim sportisti-ma.Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih je brinući o razvoju crnogorskog sporta i unapređenju položaja reprezentativaca uvela status perspektivnog sportiste i time pokazala na najbolji način kako država brine o svojoj sportskoj budućnosti.Crna Gora ima kime da se ponosi i kod kuće i u svijetu . ~
U ime Streljackog Saveza,akademiji su prisusvovali reprezentativci Ivo Stanišić i JovicaMarković,ka i generalni sekretar,Savo Milašinović.
Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.